Palfinger

 

The Brand Essence
LIFETIME ekspertise er vores løfte. Vores centrale budskab . Kernen i vores brand. For vores kunder betyder det, kompromisløs toppræstationer. Den mest økonomiske, pålidelige og innovative løfte løsninger i et globalt netværk af professionelle service partnere – for levetiden af produktet.

Fagfolk har brug produktløsninger med fremragende livscyklus ydeevne . Høj gensalgsværdi , kortere nedetid og holdbare komponenter resulterer i udestående omkostninger balance – afgørende grunde for vores kunder at investere i PALFINGER produkter. De ved, at , sammen med fremragende præstation , de får de mest omkostningseffektive og økonomisk produkt løsninger på lang sigt.

Palfinger og brandets værdier

Økonomi:
PALFINGER produkter tilbyder en enestående pris – ydelses-forhold . Høj produktivitet , brugervenlighed , en tæt sammentømret service netværk samt høj gensalgsværdi mere end betale for investeringen i et PALFINGER produkt i den periode af dets brug .

Troværdighed:
Premium kvalitet og styrke af de produkter , holdbare komponenter og fremragende håndværk, pålidelig verdensomspændende service samt virksomhedens stabilitet og styrke gør PALFINGER en pålidelig partner for professionelle.

Innovation:
PALFINGER er forpligtet til lederskab i innovation. I fortiden, har danne skole udvikling revolutioneret produkter
og i fremtiden , intelligente systemløsninger og unikke funktionalitet fra PALFINGER vil også præge branchen og udvikling af nye produkter.

Se Palfinger Videokanal:
https://www.youtube.com/user/palfingerag

Kontakt


Odense Hydraulik ApS
Havnegade 67
5000 Odense
Danmark

Tlf: 66 14 00 96
E-mail: Jacob@odensehydraulik.dk

CVR: 10547431

Følg os
Facebook.com
Åbningstider
Mandag 7:30 - 16:00
 Tirsdag 7:30 - 16:00
 Onsdag 7:30 - 15:30
 Torsdag 7:30 - 15:00
 Fredag 7:30 - 14:30